Träning.

Jag tog som sagt med dottern in till gymmet och ett spinningpass. Jag hade laddat med godis och festis åt henne, slog på cartoon och höll tummarna för att det skulle funka...Till en början gick det bra och jag kunde cykla 40 min innan det inte gick längre. Då var hon less och sprang upp för trappan till gymmet där barn inte får vara. Jag försökte peppa henne att det bara var en liten stund kvar av mitt pass men det gick inte, hon ville att jag skulle komma och träna med henne istället för att cykla. Hon var ändå duktig som roade sig i 40 min, hon är ju trots allt bara 3 år. Dock önskar jag att de hade barnpassning, nu menar jag inte att jag skulle lämna henne där jämt men att iaf ha möjligheten till det, speciellt dessa helger när maken arbetar. Vi badade bastu och vilken bastubadare till dotter vi har. Hon satt med mig på den övre bänken och jag tyckte att det var varmt, när jag tyckte att det räckte och ville gå ut så ville hon att vi skulle sitta en stund till.

Vi hann med att köpa lite kläder till henne och äta lunch innan det var dax för dottern att gå på kalas. Hon har redan blivit bjuden på kalas hos en av sina nya dagiskompisar och var så glad för det. Jag lämnade henne där då det var ok både för henne och föräldrarna. Vad tror ni jag passade på att göra under tiden??? Ja, inte helt oväntat så gick jag en timmes promenad med stavar i Oxvreten, så dagens motion blev trots allt inte tokig. 

I kväll har jag städat, dammsugit och skurat golven. Nu måste jag nog gå ut med soporna, det stinker lök från dem och jag är i vanliga fall mycket känslig för lukter och nu när jag är gravid är jag ännu känsligare. I kväll är det ganska varmt ut och första kvällen på flera dagar som jag inte sitter och fryser vid datorn. Det låter kanske som att datorn står ute??? Nej men vårt värmesystem är fucked up och speciellt på hösten och vid väderomslag, den hinner liksom inte med att reglera värmen och detta gör att det varit kallt här inne under veckan som varit. Jag har sovit med dubbla täcken, sockar och långärmad tröja. I dag har jag köpte ett par tofflor till mig så att jag slipper frysa om fötterna när jag går omkring inomhus.


/mk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback