Semester.

Ja, då är semestern här, som jag har längtat. Först är jag ledig i fyra veckor, jobbar tre och sedan föräldraledig i tre veckor. I morgon flyger jag och dottern till Luleå. Maken får stanna hemma och arbeta en vecka till sedan kommer han också upp.

I går var det Telgedagen i Södertälje och dotterns största idol Benjamin Wahlgern-Ingrosso rev av två låtar på torget i Södertälje. Snacka om en tjej som var lycklig, dessutom fick hon en kram av honom efteråt. Ett par timmar senare stod Markoolio på scenen och dottern sken som en sol när hon fick se honom också. Hon gillar hans senaste låt "Ingen sommar utan reaggie" och brukar  gå och sjunga den, speciellt detta
 ...dricka hemkört och cola...!!

I dag har det regnat hela dagen här i New Mill, boring. Jag har inte varit ut på hela dagen förutom när jag åkte till gymmet. Det har inte blivit så mycket träning senaste tiden pga. att jag varit fruktansvärt trött och ur form. Tänkte ägna mig åt långa promenader och mycket vila under semestern.

Jag kommer inte att uppdatera bloggen under semestern uppe i norrland, så detta blir sista inlägget för en tid. Men håll ut när jag är tillbaka igen kommer jag att skärpa mig och uppdatera oftare.

Take care./mk

Lista, igen!

Kände att det var dax att uppdatera bloggen och eftersom jag har bloggtorka fick det bli ännu en lista!

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Att vara med dottern och bada.

Vad gjorde du kl 8 i morse?
Lämnade dottern på dagis.

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
Borstade tänderna samtidigt som jag läste blogginlägg.

Det sista du sa högt?
HAMMARBY!!

Vad har du druckit idag?
Te, kaffe, coca cola, mineralvatten och vanligt vatten.

Vad var det senaste du åt?
Mjukglass, ops.

Vad var det senaste du köpte?
Mat.

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Vit.

Vad är det för väder hos dig just nu?
+ 26 grader och skymning.

Vad åt du för glass sist?
Ja, just det, mjukglass.

Sover du tungt?
Jo, oftast.

Vad drömde du inatt?
Minns inte.

Favoritlåt just nu?
Vet int, men blir faktiskt glad av att höra Markoolios sommarplågaJ

Vad ser du om du tittar åt höger?
Kyl och frys.

Vad gör dig glad just nu?
Att maken har ledigvecka och att jag snart får semester.

Vad ska du göra härnäst?
Gå och soooooova.

Höger- eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu:
Glad.

Favoritgodis:
Choklad i alla dess former och smaker.

Kläder just nu:
Gråa shorts från HM och ett svart linne med vita prickar från HM.

Musik just nu:
Det är tyst.

Hur många kuddar sover du med:
1

Vad längtar du mest efter just nu?
Behöver jag ens skriva det?.

SEMESTER!!!!!!!


7 arbetsdagar kvar...

till semester.

Solsken och bränd hud.

Ja, jag tackar för att en av sakerna på min längtanlista blev verklighet under den gågna helgen, nämligen solsken. Och med solsken kom även lite? solbränna?. Har varit ute hela dagen vilket har resulterat i att jag nu luktar bränd hud. Som jag brukar säga "det kostar att ligga på topp". 

Om två veckor får jag semester...undrar just nu vad som skall få mig att överleva dessa nio arbetsdagar som är kvar. Ett alternativ är att jag sjukskriver mig, har faktiskt, hör och häpna, funderat över det. Ni som känner mig vet att det inte är något som jag skulle kunna göra och det kommer jag inte heller att göra men god lust har jag iaf. Ett annat alternativ, och det enda alternativet, är att bita ihop och gå dit göra det jag nödvändigtvis måste, stänga av och inte bry mig om hur arbetssituationen egentligen är. Men en sak är säker, jag har inte tidigare i mina 6 år inom socialtjänsten mått så dåligt över jobbet och varit så nära, men ändå så långt ifrån, att sjukskriva mig. Senaste tiden har mina inlägg bara kommit och handla om min gräsliga arbetssituation och att jag inte vill gå till jobbet, men det är svårt att skriva om något annat när det är detta som upptar hela min tankeverksamhet, oberoende om jag är på jobbet eller hemma.

Livet är hårt för dom hårda!