Uppdatering från Norrland.

Varit hemifrån i snart två veckor, börjar längta hem till New Mill och min egen säng. Vi har kuskat runt, Byske, Boden, Höggudden, Boden och nu Byske igen. På lördag är det dop och sedan åker vi hemåt. Allt har varit bra förutom att jag åkt på en infektion i amningsbröstet. Det började redan ett par dagar efter att vi kom hit och jag har haft skit ont, feber och en enorm värk i bröstet. I fredagas nådde det sin kulmen och jag hade typ 40 graders feber och kände mig som redo för att dö. Vi var hos min gamla svägerska, mamma till mina syskonbarn och hon stod på sig och såg till att jag kom till en läkare. Tack Katta för din omtanke, jag saknar att ha dig i familjen. Jag fick penecellin och nu börjar det kännas bättre dock gör det fortfarande ont när jag ammar. Jag är dessutom svag i hela kroppen och orkar inte med något. Inte så kul att må så här när man är borta.

I Högudden hade vi mycket roligt tillsammans med mina kusiner och deras familjer, förutom att det var jävligt mycket mygg och knott. Detta trots att vi gick ihop och investerade i en maskin som skall se till att odjuren försvinner. Den gav inget stort reslutat tycker jag, men kanske att det är bättre inför nästa år. Maken kallar mig en sann skeptiker och det är jag nog också.

Idag vräker regnet ned och jag kan räkna på en hand de dagar det varit sol i Byske när jag varit här sedan jag träffade maken, nu tionde sommaren. Märkligt att deras femstjärniga camping går så bra.

Nästa måndag blir det en start av Chambridgekuren för mk...

/mk

Snart norrland.

I morgon bär det av mot Norrland. Vi kommer att åka på kvällen/natten. Jag ska tatuera mig i Solna klockan 17.00 och efter det åker vi. I dag har vi varit och köpt kläder som vi ska ha på Agnes dop. Det regnar och är skit väder här idag. Ska tvätta och börja packa.

Vi har haft några lugna och sköna dagar här hemma. Sovit länge, varit på café, sett filmer och gått lite promenader. I lördags var vi hos familjen Henrik och Haug och blev bjudna på en mycket god middag. De har flyttat till ett radhus som var mycket fint. Jag gillar verkligen dessa människor och är glad för att vi träffats och "funnit" varandra. Hoppas att resten av sommaren blir ganska sval så att M inte får en allt för jobbigt tid i slutet av sin graviditet.

I torsdags var jag hemma hos en arbetskompis (som nu mer är fd. arbetskompis, tyvärr) vi var ca 10 st från jobbet och hon bjöd på en god middag. Det var kul att träffa alla och få surra lite. Agnes var hemma med pappa.

Nu blir det semester från datorn och bloggandet, I will be back i slutet av juli.

Ha det så bra till dess.

/mk

Saknar Alva.



Lilla Alva är hos mormor och morfar sedan i onsdags och jag saknar henne så. Det är enormt tomt utan henne och väldigt tyst här hemma på Nypon. Måste bara delge er en av hennes många sköna kommentarer. Hennes farbror var här tidigare i veckan och han påpekade hennes dialekt. Han frågade henne: Vad pratar du för dialekt då? (och han härmade hennes "Stockholmska dialekt". Var på hon svarar Jag pratar svenska; men jag förstår norrländska. Min lilla tjej, hon är bara så skön.





Min andra underbara tjej, som svettas i sommarvärmen. Hon saknar nog också Alva, hon har aldrig fått vara så ifred i hela sitt liv... ingen som väcker henne när hon precis somnat in, ingen som vill leka när det är matdax, ingen som ligger på henne vid babygymmet, ingen som hindrar henne från att använda sina händer etc etc.

/mk

Utmaning.

Jag har blivit utmanad av Johanna från Båtvik.


Regler:

* Beskriv först reglerna
* Svara på alla frågorna
* Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
* Låt personen som utmanade dig veta när du har svarat på utmaningen

Vad gjorde du för tio år sedan?
Flyttade till Umeå för att plugga till socionom. Träffade den blivande maken. Var på Hultsfred med E och J, såg Black Sabbath. Flyttde ihop med blivande maken och förblev fast i hans klor.



Vilka fem saker finns på din Att göra-lista idag?

Dagen är snart slut och det är ju semester så vi tar dagen som den kommer liksom. Men att packa Alvas väska inför resan i morgon måste jag göra.

Ställen du bott på?

1. Vuollerim

2. Hudiksvall

3. Umeå

4. Västervik

5. Västerås

6. New Mill


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

1. Göra mig skuldfri, Spintab, CSN, Volkswagen.

2. Bygga ett nytt hus med ett kök på sisdär 60 kvadratmeter.

3. Köpa ett eget gym med bassäng.

4. Shoppa kläder, kokböcker, träningsböcker och månadsmagasin...

5. Köpa två bilar till maken och han önskar en Mercdes CLS 55 AMG och en Ferrari Scagletti 612


Jag utmanar de som läser min blogg och som har en egen blogg.


Rökare.

Nu är att det dax för mk att sluta upp med dumheterna. Jag har rökt i snart två veckor och börjar känna mig sugen flera ggr varje dag. Inte bra. Jag är ju mkfitness och inte mkrökare. I morgon (och alla andra dagar också) blir det rökfritt, iaf till när min efterlängtade partykväll kommer.

/mk