Barnen.

I dag har vi gett Agnes första smakportionen. Hon fick smaka på en tesked potatis. Det gick jättebra och jag tror att hon kommer att vara lika duktig att äta som Alva var. Jag har beslutat att fortsätta med amningen, hon verkar få i sig tillräckligt trots att hon nu bara äter från ett bröst. Vi började ge Alva smakportioner vid samma ålder som nu Agnes är och när Alva var 6 månader åt hon bara mat och gröt. Detta gjorde att det blev enkelt och naturligt att sluta med amningen. Det skulle kännas bra om det blev likadant med Agnes. Jag är nöjd om jag ammar fram till hon är 6 månader.

Alva, ja hon är ju helt underbar. Hon är lättlärd, smart, snabbtänkt, you name it. Hon räknar på engelska, har börjat fråga vad vissa saker heter på engelska. Frågar hur ord och namn stavas, vilka bokstäver som finns i olika ord och namn. Hon stavar sitt namn sedan flera månader tillbaka. Hennes ordförråd är enormt med tanke på hennes ålder. Hon ställer frågor om saker som hon egentligen inte borde fundera över. I går kom en sådan fråga...

Men mamma, hur kommer bebisar in i magen? Hur kommer bebisar från pappas pung till mammas mage?

Hur förklarar man det på ett bra sätt för ett barn som inte ens fyllt 4 år?

/mk

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha...är det sådana där frågor som man ska börja fasa för! Ja vad svarar man???

Postat av: sus

Härligt att du ska springa G-varvet nästa år....Det fixar du galant. Funderar ibland på tjejmilen som litet mål men har fortfarande ont i benen.....känns som det får mogna först.

Ja Alva är sig lik, haha, gillar den ungen!!!

2008-05-19 @ 19:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback