Kvällens huvudmatch.

I går vid middagsbordet berättade maken att kvällens huvudmatch i morgon (tisdag) är Skellefteå vs Färjestad. Han var glad som ett litet barn på julafton. Alva frågade snabbt pappa, vad är huvudmatch? Maken förklarade på sitt mest pedagogiska sätt vad som innebär med huvudmatch. I dag förklarade Alva för mig vad huvudmatch är för något. Denna kväll höll på att sluta illa här hemma på 75:an, då Skellefteå låg under bara några minuter från slutsignal. Jag tackar gudarna för att de hann kvittera och dessutom vinna i Sudden. Nu slipper jag höra en sur make analysera matchen hundra ggr om både med mig och med minst två-tre stycken i mobiltelefonen. Visst han kommer att analysera matchen nu också men vid vinst låter han mycket trevligare på tonen.

I dag fyller Agnes 10 månader och i dag upptäckte jag hennes 3:dje tand, alla 3 sitter på nedrekäken. Älskade barn, så underbar, så söt. Kärlek i massor, somvanligt.

Det blev träning igår, på gymmet in NewMill. Körde styrketräning, rygg, axlar och biceps. Löparsuget var för stort för att låta bli att springa så efter styrkepasset avverkade jag 4 km på löpbandet (tempo 11,2 km/h). Benen var pigga och hade jag haft tid hade jag sprungit längre. I dag har jag och maken varit ute på en promenad och egentligen stod löpning på schemat men jag tycker att det är för halt ute så jag körde 45 minuter på min motionscykel i stället. Det var länge sedan jag använde den så det var på tiden. Alva är annars den som använder motionscykeln mest nu för tiden, som leksak. Och Agnes också, hon leker med tramporna och reser sig upp mot den. Tur att den gör lite nytta iaf...

/mk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback