Gråtrist söndag.

Inget roligt väder idag, regn och blåst. På förmiddagen har vi varit på Alvas gympa. Snart får vi väcka han som drar in pengar till familjen och det bästa av allt: han är ledig i natt. Vi har planerat att baka pizza ikväll och när barnen somnat ska vi mysa tills vi somnar, längtar. Jag har planerat et långlöppass i eftermiddag, hoppas bara att regnet lugnar ned sig lite grann.

Alla pratar om att vi får en timme extra att sova när vi ställer om klockan till vintertid, skitsnack. Iaf för oss småbarnsfamiljer, jag har fått en timme mindre istället eftersom att barnen vaknade samma tid som de brukar. Jag höll dem upp en timme längre i går kväll men inte hjälpte det.

Agnes är inne i världens utvecklingsfas. Hon är otålig och gnäller mer än vanligt, inget duger liksom. Hon vill inte vara i famnen och när vi släpper ned henne på golvet vill hon upp. Hon får sitta mer och mer i gåstolen för då är hon glad en stund iaf. Hon vill inte sitta i sin matstol vid köksbordet om hon inte får något att äta. Så fort smörgåsen eller kexet är slut skriker hon. Hon har ett hejdundrande skrik. När hon är trött och skall sova ställer hon sig upp hela tiden i sängen trots att hon är skittrött. Gladast är hon när storasyster busar med henne, men hon kan bli arg på henne också när hon är less, vilket är bra. Det händer ofta att syrran blir lite för hårdhänt och leker med henne som om om hon var minst 2 år. Precis nu blev det så och Agnes är skitarg.

/mk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback